Karjala-turnaus alkaa – Lue Kiekkoministereiden pelivihjeet HipHei.comin foorumilta!

Jääkiekon Karjala-turnaus starttaa tänään keskiviikkona. Samalla HipHei.com saa mahtavan täydennyksen ilmaispalveluunsa, kun Kiekkoministerit-blogistaan tutut jääkiekkotoimittajat Ilari Savonen ja Ilari Isotalo paljastavat pelivihjeensä foorumillamme!

Kiekkoministerit jatkavat vetovinkkien jakamista myös maajoukkuetauon jälkeen jatkuvan SM-liigan osalta. Lue ministerikaksikon tuoreimmat vinkit tästä foorumiketjusta!

Karjala-turnauksen ajan Kiekkoministerit perustelevat jokaisen pelivalintansa myös erikseen tuotettavilla podcast-lähetyksillä. Nettiäänitteen muodossa saat samalla vankkaa taustatietoa otteluihin ja koko turnauksen tapahtumiin.

Hyödynnä 150€ riskitöntä vetoa ja kuittaa 300€ bonusta!

Nyt kannattaa hakea jääkiekon Karjala-turnaukseen suurikertoimista yllätystä, sillä HipHei.com tarjoaa mahtavan eksklusiivisen tarjouksen kaikille peliyhtiö NordicBetin, peliyhtiö Betsafen ja peliyhtiö Betssonin uusille asiakkaille:

Saat kaikkiien kolmeen 50€ riskittömän vedon ja 100 euron bonuksen – yhteensä siis 150€ riskitöntä vetoa ja 300€ bonusta! Hyödynnä tänään vaikka kaikki kerralla!

Tämä mahtava erikoistarjous koskee ainoastaan uusia kyseisten pelifirmojen asiakkaita, jotka avaavat pelitilin HipHei.comin kautta.

Huomio: Mikäli olet avannut tilin kauttamme, mutta et vielä ole tehnyt talletusta, pääset nauttimaan alle luetelluista eduista.

Kampanjan osallistumisohjeet NordicBetille:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili NordicBetille tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kampanjan osallistumisohjeet Betsafelle:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili Betsafelle tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kampanjan osallistumisohjeet Betssonille:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili Betssonille tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Muista: Voit hyödyntää kaikki kolme kampanjaa halutessasi vaikka samaan otteluun tai tapahtumaan! Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan HipHei.comin kautta. Tulemme jatkossakin järjestämään lukijoillemme mahtavia erikoistarjouksia, joten seuraa uutispalstaamme ja foorumiamme, tykkää meistä Facebookissa ja seuraa meitä Twitterissä!

Kampanjassa pätevät NordicBetin, Betssonin ja Betsafen yleiset kampanja- ja bonusrahaehdot.