Tällä viikolla eurofutikseen yhteensä 150€ riskitöntä vetoa + 300€ bonusta!

Tällä viikolla taistellaan jalkapallossa jälleen Euroopan herruudesta. Tiistaina ja keskiviikkona ovat vuorossa Mestarien liigan lohkovaiheen viidennen kierroksen ottelut. Yhteensä 16 matsin joukossa on tuttuun tapaan todellisia makupaloja.

Torstaina kisaillaan sitten ison kasan Eurooppa-liigan otteluiden parissa ja haetaan jo ratkaisevia asemia jatkopaikkojen suhteen.

Tiistain otteluista esille voi nostaa kohtaamiset Juventus-Chelsea, Valencia-Bayern München ja Benfica-Celtic.

Keskiviikkona mielenkiintoa löytyy eritoten Mestarien liigan “Kuolemanlohkon” otteluista Manchester City-Real Madrid ja Ajax-Dortmund..

Torstain Eurooppa-liigan herkkupoiminnat ovat puolestaan Rubin Kazan-Inter, Lazio-Tottenham, Hannover-Twente, Liverpool-YB Bern ja Newcastle-Maritimo.

Hyödynnä 150€ riskitöntä vetoa ja kuittaa 300€ bonusta!

Nyt kannattaa hakea futiksen euro-otteluihin suurikertoimista yllätystä, sillä HipHei.com tarjoaa mahtavan eksklusiivisen tarjouksen kaikille peliyhtiö NordicBetin, peliyhtiö Betsafen ja peliyhtiö Betssonin uusille asiakkaille:

Saat kaikkiien kolmeen 50€ riskittömän vedon ja 100 euron bonuksen – yhteensä siis 150€ riskitöntä vetoa ja 300€ bonusta! Hyödynnä tänään vaikka kaikki kerralla!

Tämä mahtava erikoistarjous koskee ainoastaan uusia kyseisten pelifirmojen asiakkaita, jotka avaavat pelitilin HipHei.comin kautta.

Huomio: Mikäli olet avannut tilin kauttamme, mutta et vielä ole tehnyt talletusta, pääset nauttimaan alle luetelluista eduista.

Kampanjan osallistumisohjeet NordicBetille:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili NordicBetille tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kampanjan osallistumisohjeet Betsafelle:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili Betsafelle tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kampanjan osallistumisohjeet Betssonille:

  1. Avaa uutena asiakkaana pelitili Betssonille tämän linkin kautta ja toimi sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Muista: Voit hyödyntää kaikki kolme kampanjaa halutessasi vaikka samaan otteluun! Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan HipHei.comin kautta. Tulemme jatkossakin järjestämään lukijoillemme mahtavia erikoistarjouksia, joten seuraa uutispalstaamme ja foorumiamme, tykkää meistä Facebookissa ja seuraa meitä Twitterissä!

Kampanjassa pätevät NordicBetin, Betssonin ja Betsafen yleiset kampanja- ja bonusrahaehdot.