Haussa voitollinen vedonlyönti? – Näin pääset alkuun

Vedonlyöntiä voi harjoittaa monella tapaa. Valtaosa meistä pelaajista on harrastajia, jotka vetelevät kohteita omaksi ilokseen. Harrastus voi toisaalta myös muuttua tulonlähteeksi, jos asiaan vaan vihkiytyy paremmin.

Aloitteleva vedonlyöjä usein sortuu pelaamaan niin sanotusti fiilispohjalta – veikataan suosikkijoukkuetta tai vastaavasti pelataan ”inhokkia” vastaan. Tällaisella toiminnalla voi saada kenties maksimaalisen hyvän olon tunteen osumien sattuessa kohdalle, mutta pelitilin saldo ei kovin kauan näytä hyvältä.

Yksinkertainen ohje

Vedonlyöntiyhtiöt laskevat todennäköisyydet eri pelikohteissa eri vaihtoehdoille. Vedonlyöjän on tässä kohtaa tärkeätä olla hereillä ja katsoa, mistä saa markkinoiden parhaimman kertoimen. Jotkut yhtiöt tekevät erilaisia painotuksia ja sortuvat joskus jopa virhearviointeihin, joihin vedonlyöjä haluaa tietysti iskeä kiinni.

Puhutaan siis yksinkertaisesti sanottuna kohteiden kilpailuttamisesta – mikä yhtiö antaa korkeimman kertoimen eli parhaimman tarjouksen asiakkaalle. Olisi suorastaan täysin järjetöntä jättää kohde vertailematta muihin saman palvelun tarjoajiin.

Tilannetta voisi verrata siihen, että marssisi suoraan ensimmäiseen vastaantulevaan kodinkonekauppaan ja ostaisi esimerkiksi pyykinpesukoneen sikahintaan, vaikka toinen alan liike tarjoaisi samaa mallia kadun toisella puolella halvemmalla.

Hyödynnä edut

Erityisesti aloittelevan vedonlyöjän kannattaa hyödyntää erilaiset tarjolla olevat bonukset. Jos suunnitelmissa on lyödä jatkuvasti vetoa, rahat saa kierrätettyä varsin nopeasti ja silloin ilmainen bonus muuttuu pian oikeaksi valuutaksi.

Moni aloittaa vedonlyönnin pienellä kassalla, jolloin bonukset antavat pientä lisäapua alkuun. Tärkeää onkin, ettei lähde hakemaan suuria pikavoittoja, vaan pyrkii pelaamaan järjestelmällisesti ja fiksusti. Eli ensiksi kannattaa kerätä pois bonukset ja sitten suurimmat kertoimet!

Tärkeitä linkkejä (9.7.2013)

HipHei.comin pääyhteistyökumppani ComeOn tarjoaa kaikille kauttamme tilin avanneilla tällä hetkellä 5€ ilmaisrahaa vedonlyöntiin. Näin voit helposti testata sivuston palvelut täysin ilman omaa tallettamista. Ja kun päätät tehdä talletuksen, saat 200% bonuksen eli 20€ talletuksella peräti 60€ pelikassan!

Avaa ComeOn-pelitili tästä ja kuittaa ilmainen 5€ + 200% bonus

Kuningastipsaaja on HipHei.comin hauska kilpailu kaikille vedonlyönnin harrastajille. Osallistuminen on täysin ilmaista ja tarjolla on 400€ palkintopotti sekä mahdollisuus päästä HipHei.comin tiimiläiseksi!

Lue Kuningastipsaajan säännöt ja osallistu tämän linkin kautta

HipHei.comin foorumilla kuka tahansa voi antaa vihjeitä vedonlyöntiin. Seuraa vihjepalstaamme ja hyödynnä parhaat vinkit rahanarvoisesti.

Ajankohtaisia vedonlyöntivihjeitä löydät tämän linkin takaa

HipHei.com tarjoaa jatkuvasti kovanluokan tarjouksia yhteistyökumppaneittemme kautta. Osa tarjouksista on täysin eksklusiivisia ja saatavilla ainoastaan kauttamme. Älä missaa niistä yhtäkään!

Tuoreet parhaat tarjoukset saat tämän linkin kautta

HipHei.com tekee yhteistyötä alan merkittävien toimijoiden kanssa. Avaamalla pelitilin kauttamme pääset nauttimaan talletusbonuksista ja kampanjoista.

Parhaat pelisivustot listattuna löydät tästä