Opas voitolliseen vedonlyöntiin – hallitse kassasi, hallitse itsesi

Kun vedonlyöjä aloittaa taipaleensa vedonlyönnin maailmassa, hän tarvitsee ensi alkuun pelikassan. Tuon tilin on tarkoitus olla pelkästään vedonlyöntikäytössä.

On vaikea antaa yksiselitteistä vastausta siihen, mikä olisi sopivan kokoinen pelikassa. Tämä on nimittäin tarkasti sidoksissa sekä pelaajan henkilökohtaiseen rahatilanteeseen että hänen tavoitteisiinsa vedonlyönnin parissa. Jonkinlaisena nyrkkisääntönä voidaan ajatella, että kassa on suuruudeltaan sen kokoinen, jotta vedonlyöntiä voi harjoittaa järkevästi.

Aloittelevat pelaajat eivät usein siirrä alkuun suuria summia pelitililleen, joten erilaiset talletusbonukset ovat hyvä tapa kasvattaa saldoa. Pelikassaa suunnitellessa mukaan kannattaa laskea talletusbonuksien lisäksi myös muut edut, kuten mahdolliset reload-bonukset. Maksimoimalla tällaiset rahanarvoiset etuisuudet saa kassaan nopeasti täytettä varsin pienellä vaivannäöllä.

Pelikassan hallinta

Kohteisiin tehtyjen panostusten sekä pelikassan on syytä kulkea käsi kädessä. Yksinkertaisesti ilmaistuna 200 euron kassalla ei voi tehdä 50 euron vetoja, sillä tällöin lähtökohtaisesti voitollinenkin pelaaja voi katketa nopeasti. Tiliä on hyvä hoitaa niin, että pelaaja selviytyy myös haasteellisimmista jaksoista.

Vedonlyönnillä on tarkoitus tehdä voittoa ennen kaikkea pidemmällä aikavälillä, mikä on hyvä huomioida panosten koossa sekä pelikassan suuruudessa. Panostuksien määrän on puolestaan syytä vaihdella niin, että vedonlyöjä ottaa huomioon kohteen osumisen todennäköisyyden. Jos kohde osuu vaikkapa 50-prosenttisesti, voi panoskoko olla suurempi kuin silloin, kun todennäköisyydeksi on arvioitu esimerkiksi 10-prosenttia.

Vedonlyönnin voi periaatteessa rinnastaa muuhun sijoittamiseen. On sanomattakin selvää, ettet laita suuren riskin sijoitukseen niin paljon kiinni kuin vastaavasti pienemmän riskin kohteeseen.

Pelaa järjellä, älä tunteella

Moni vedonlyöjä unohtaa kultaiset säännöt ensimmäisen vaikean jakson tullen. Panoskoot kasvavat ja aletaan lyödä kenties vetoa otteluista, joita ei normaalisti pelattaisi. Jotta vedonlyöjä voi peitota markkinat, hän tarvitsee kuitenkin ensi sijassa päätään. Tunteet kuuluvat kyllä urheiluun, mutta eivät vedonlyöntiin. Eivät ainakaan silloin, kun lappua ollaan vasta vetämässä.

Vedonlyöntimarkkinat pursuavat niin sanottuja viihdepelaajia. Monet lyövät esimerkiksi yli 2,5 maalia illan peliin, koska he toivovat näkevänsä maaleja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pelistä voi nauttia parhaiten silloin, kun on lyönyt siitä taloudellisesti järkevän vedon. Ja joskus overiakin voi lyödä hyvällä omatunnolla.

Tärkeitä linkkejä (18.7.2013)

HipHei.comin pääyhteistyökumppani ComeOn tarjoaa kaikille kauttamme tilin avanneilla tällä hetkellä 5€ ilmaisrahaa vedonlyöntiin. Näin voit helposti testata sivuston palvelut täysin ilman omaa tallettamista. Ja kun päätät tehdä talletuksen, saat 200% bonuksen eli 20€ talletuksella peräti 60€ pelikassan!

Avaa ComeOn-pelitili tästä ja kuittaa ilmainen 5€ + 200% bonus

Yhteistyökumppanimme NordicBet tarjoaa 50€ riskittömän vedon ja päälle 100€ bonusta. Ensivetosi panos palautetaan siis, mikäli veto ei osu!

Hyödynnä mahtava €50 riskitön ensiveto ja 100€ bonus tästä!

Kuningastipsaaja on HipHei.comin hauska kilpailu kaikille vedonlyönnin harrastajille. Osallistuminen on täysin ilmaista ja tarjolla on 400€ palkintopotti sekä mahdollisuus päästä HipHei.comin tiimiläiseksi!

Lue Kuningastipsaajan säännöt ja osallistu tämän linkin kautta

HipHei.comin foorumilla kuka tahansa voi antaa vihjeitä vedonlyöntiin. Seuraa vihjepalstaamme ja hyödynnä parhaat vinkit rahanarvoisesti.

Ajankohtaisia vedonlyöntivihjeitä löydät tämän linkin takaa

HipHei.com tarjoaa jatkuvasti kovanluokan tarjouksia yhteistyökumppaneittemme kautta. Osa tarjouksista on täysin eksklusiivisia ja saatavilla ainoastaan kauttamme. Älä missaa niistä yhtäkään!

Tuoreet parhaat tarjoukset saat tämän linkin kautta

HipHei.com tekee yhteistyötä alan merkittävien toimijoiden kanssa. Avaamalla pelitilin kauttamme pääset nauttimaan talletusbonuksista ja kampanjoista.

Parhaat pelisivustot listattuna löydät tästä