Strategia: Valioliiga vedonlyöjän silmin

Valioliiga on maailman ykkösliiga jalkapallossa, siitä ei pääse mihinkään. Se myös on käynnissä leijonanosan vuodesta, peräti 9kk. Valioliigaa on helppo seurata, sillä maksukanavat ovat pullollaan pelejä suorana ja urheilu-uutiset täyttyvät enemmän Valioliigasta kuin mistään muusta jalkapalloliigasta. Sarjan suuri suosio on aktivoinut myös vedonlyöntimarkkinat, joten jokaiseen peliin on tarjolla kymmeniä erilaisia ja erikoisiakin vetomuotoja.

Muutama perusseikka on otettava kuitenkin huomioon, jos pyrkii Valioliigalla voittoa tekemään:

1: Valioliigassa peleistä kotivoittoon päättyy 43% otteluista. Siinä on hyvä muistisääntö, jos vetoa haluaa lyödä jostain todella tasaisesta ottelusta. Yleensä tasaisten joukkueiden välisessä matsissa kotijoukkueen kertoimet ovat yllättävän hyvät.

2: Alkukausi on runsasmaalinen. Overit siis ovat todella hyviä pelivalintoja ensimmäiset 5 kierrosta, elleivät kertoimet ole aivan pohjamudissa. Joukkueet hakevat vielä pelituntumaa ja sitä parasta mahdollista avausmiehistöään, jolloin puolustuksessa tehdään yleensä erittäin aloittelijamaisia virheitä.

3: Älä ikinä pelaa mitään vetoa mihinkään otteluun, jossa molemmat joukkueet ovat motivaatiottomia. Varsinkin loppukaudesta suurimmalla osalla joukkueista kausi on paketissa, joukkue ei voi taistella mestaruudesta tai europeleistä, eikä tippua alemmalle sarjatasolle. Tällöin yleensä joukkue antaa mahdollisuuksia nuorille pelaajille, eikä lopputuloksella ole mitään merkitystä. Kuten kaikki tiedämme, ei ole väliä onko joukkue valioliigassa 7. vai 17.

4: Ota selville kunkin joukkueen selkeästi tärkein pelaaja ja ota selvästi kantaa, jos kyseinen peluri on pelistä sivussa loukkaantumisen tai pelikiellon vuoksi. Hyvä esimerkki on Newcastlen toppari Coloccini. Hän oli mielestäni koko Valioliigan paras toppari kaudella 2011-2012, sillä hän ei tuntunut häviävän yhtään kaksinkamppailua saati tekevän yhtään virhettä. Newcastlehan taisteli tosissaan jopa kolmossijasta tuona kautena. Viime kautena Coloccini oli pois yli 70% kaudesta ja Newcastle taisteli tosissaan tippumista vastaan.

5: Tehokkain pelaaja ei aina ole tärkein pelaaja. Tämä ohje soveltuu hyvin kaikista kovimpiin joukkueisiin. Man Unitedille ei ole maailmanloppu, jos vaikkapa Rooney on poissa, koska siellä vaihtoehtoja pelintekijäksi ja maalitykiksi löytyy. Enemmän ottakaa selville noiden heikompien joukkueiden pelaajiston tasoa ja yksittäisten pelaajien tärkeyttä koko joukkueeseen.

Noilla ohjeilla on hyvä lähteä rakentamaan tulosta elokuussa starttaavasta Valioliigasta. Pelionnea kaikille matkaan tasapuolisesti!

Tämä artikkeli on osa strategia-artikkeleiden sarjaa, jossa perehdytään ammattilaisen silmin vedonlyönnin eri näkökulmiin. Sarjan kirjoittajana on foorumiltammekin tuttu nimimerkki TVtips.

Tärkeitä linkkejä (23.7.2013)

HipHei.comin pääyhteistyökumppani ComeOn tarjoaa kaikille kauttamme tilin avanneilla tällä hetkellä 5€ ilmaisrahaa vedonlyöntiin. Näin voit helposti testata sivuston palvelut täysin ilman omaa tallettamista. Ja kun päätät tehdä talletuksen, saat 200% bonuksen eli 20€ talletuksella peräti 60€ pelikassan!

Avaa ComeOn-pelitili tästä ja kuittaa ilmainen 5€ + 200% bonus

Yhteistyökumppanimme NordicBet tarjoaa 50€ riskittömän vedon ja päälle 100€ bonusta. Ensivetosi panos palautetaan siis, mikäli veto ei osu!

Hyödynnä mahtava €50 riskitön ensiveto ja 100€ bonus tästä!

Kuningastipsaaja on HipHei.comin hauska kilpailu kaikille vedonlyönnin harrastajille. Osallistuminen on täysin ilmaista ja tarjolla on 400€ palkintopotti sekä mahdollisuus päästä HipHei.comin tiimiläiseksi!

Lue Kuningastipsaajan säännöt ja osallistu tämän linkin kautta

HipHei.comin foorumilla kuka tahansa voi antaa vihjeitä vedonlyöntiin. Seuraa vihjepalstaamme ja hyödynnä parhaat vinkit rahanarvoisesti.

Ajankohtaisia vedonlyöntivihjeitä löydät tämän linkin takaa

HipHei.com tarjoaa jatkuvasti kovanluokan tarjouksia yhteistyökumppaneittemme kautta. Osa tarjouksista on täysin eksklusiivisia ja saatavilla ainoastaan kauttamme. Älä missaa niistä yhtäkään!

Tuoreet parhaat tarjoukset saat tämän linkin kautta

HipHei.com tekee yhteistyötä alan merkittävien toimijoiden kanssa. Avaamalla pelitilin kauttamme pääset nauttimaan talletusbonuksista ja kampanjoista.

Parhaat pelisivustot listattuna löydät tästä