Strategia: Vedonlyöjän kesä

Kesä. Vedonlyöjille vuodenaika, jolloin pelattavaa ei ole ja odotetaan syksyä? Jotkut ovat tätä mieltä, minä taas toista. Kesä on vedonlyöntiä harrastaville huippuvuodenaika.

Kun “suuret sarjat” kuten Valioliiga, La Liga, Mestarien liiga ja NHL ovat tauolla, vedonvälittäjät joutuvat tutustumaan tarkemmin vähemmän huomiota kiinnittäviin sarjoihin. Vedonvälittäjät eivät ole läheskään niin huolellisia tai ammattimaisia esimerkiksi Veikkausliigan voimasuhteiden kanssa kuin vaikkapa jonkun suuren sarjan suhteen. Tämä takaa vedonlyöjälle oivan tilaisuuden sijoittaa rahaa ja kääriä mukavat voitot kesällä, kun markkinat pursuavat mahtavia ylikertoimia eri sarjoista.

Syksyllä suurten sarjojen alkaessa vedonlyöntitoimistot tekevät eräänlaista yhteistyötä verratessaan kertoimia toistensa kanssa ja yhdessä he “huoltavat” kertoimensa prikulleen tarkoiksi. Tämä johtaa siihen, että ylikertoimia metsästäville pelaajille jää paljon vähemmän pelattavaa kuin kesällä. Kesällä jokainen toimisto seisoo urheasti näkemyksensä takana, oli se kuinka pielessä tahansa.

Oppikirjamaisesti vedonlyönnissä pelkästään ylikertoimia hakeville pelaajille kesä on paras vuodenaika. Viihdevetoja lyövät ihmiset saavat kuitenkin syksystä eteenpäin enemmän aihetta lyödä vetoa, koska:
A: mielenkiintoisimmat sarjat ovat käynnissä
B: vedonlyöntitarjontaa moninkertaisesti enemmän kuin kesällä
C: pelejä voi seurata helpommin (maksukanavat pullollaan eurofutista esimerkiksi)

Tämän takia kysymykselle “onko kesä paras vuodenaika lyödä vetoa” ei ole yhtä oikeaa vastausta. On kyse siitä, mihin sarjoihin haluat eurojasi pelata, ja painotatko enemmän ammattimaista vai viihdepelaamista.

Tämä artikkeli on avaus strategia-artikkeleiden sarjalle, jossa perehdytään ammattilaisen silmin vedonlyönnin eri näkökulmiin. Sarjan kirjoittajana on foorumiltammekin tuttu nimimerkki TVtips.

Tärkeitä linkkejä (15.7.2013)

HipHei.comin pääyhteistyökumppani ComeOn tarjoaa kaikille kauttamme tilin avanneilla tällä hetkellä 5€ ilmaisrahaa vedonlyöntiin. Näin voit helposti testata sivuston palvelut täysin ilman omaa tallettamista. Ja kun päätät tehdä talletuksen, saat 200% bonuksen eli 20€ talletuksella peräti 60€ pelikassan!

Avaa ComeOn-pelitili tästä ja kuittaa ilmainen 5€ + 200% bonus

Yhteistyökumppanimme NordicBet tarjoaa 50€ riskittömän vedon ja päälle 100€ bonusta. Ensivetosi panos palautetaan siis, mikäli veto ei osu!

Hyödynnä mahtava €50 riskitön ensiveto ja 100€ bonus tästä!

Kuningastipsaaja on HipHei.comin hauska kilpailu kaikille vedonlyönnin harrastajille. Osallistuminen on täysin ilmaista ja tarjolla on 400€ palkintopotti sekä mahdollisuus päästä HipHei.comin tiimiläiseksi!

Lue Kuningastipsaajan säännöt ja osallistu tämän linkin kautta

HipHei.comin foorumilla kuka tahansa voi antaa vihjeitä vedonlyöntiin. Seuraa vihjepalstaamme ja hyödynnä parhaat vinkit rahanarvoisesti.

Ajankohtaisia vedonlyöntivihjeitä löydät tämän linkin takaa

HipHei.com tarjoaa jatkuvasti kovanluokan tarjouksia yhteistyökumppaneittemme kautta. Osa tarjouksista on täysin eksklusiivisia ja saatavilla ainoastaan kauttamme. Älä missaa niistä yhtäkään!

Tuoreet parhaat tarjoukset saat tämän linkin kautta

HipHei.com tekee yhteistyötä alan merkittävien toimijoiden kanssa. Avaamalla pelitilin kauttamme pääset nauttimaan talletusbonuksista ja kampanjoista.

Parhaat pelisivustot listattuna löydät tästä