Pokeri: Tallinnassa iso käteispelien festivaali

Marraskuun 25. – 29. järjestetään käteispeleihin erikoistunut festivaali nimeltään Tallinn Cash Game Festival. Ohjelmassa on viisi päivää puhdasta käteispelien takomista ilman minkäänlaisia turnauksia. Käteispöytien blindit vaihtelevat välillä 2 € – 2€ ja 25 € – 50 € ja sisäänostot välillä 1000 € ja 5000 €.

NordicBetin pelisivuston pokeripelaajilla on ollut loistava mahdollisuus tässä kuussa voittaa 1750 € arvoinen paketti kyseiseen turnaukseen vain ainoastaan rakettamalla. Aina kun pelaajat ovat pelanneet NordicBetillä oikean rahan pelipöytiä, on heidän pistesaldonsa kasvanut pelattujen pelien myötä. Tällä hetkellä pelipaketeissa ovat kiinni nimimerkit kramer85 ja redneckk. Tsekkaa kampanjasivulta tarkemmat tiedot.

1 750 euron paketti Tallinnan Cash Game Festivaliin sisältää viisi yötä (25. – 30. marraskuuta) hotelliaamiaisineen Hotel Olümpiassa. Saat lisäksi 1 000 euron arvosta pelimerkkejä käteispeleihin saapuessasi kasinolle. Lisäksi pakettiin kuuluu päivittäisiä tapahtumia.

Lisäksi NordicBetin voittajille on tarjolla taattua peliaikaa turnauksen TV-pöydistä, joista lähetetään livekuvaa muun muassa tapahtuman järjestäjien sivuilla osoitteessa www.cashgamefestival.com

Cash Game Festival on laajentunut paljon jo muutaman vuoden aikana ja myös ensi vuonna nousukiito jatkuu. Tapahtuma järjestetään ensi vuonna neljässä eri paikassa, eli tulossa on käteispelien festareita entistäkin tiiviimmässä tahdissa ja isommassa mittakaavassa.

Nordicbet tarjoaa loistavat bonukset pokerin pelaajalle. Uusi pelaaja voi napata jopa 1000€ bonuksen. Avaa oma tilisi tästä.