CHL:stä pari kohdetta

logo_jytkynjytinat


Jytky on kovan luokan jytkyttäjä, joka ei esittelyitä kaipaa. Osuneet betsit, jytkyt, paljastavat kaiken.


Aloitetaan illan betsikattaus CHL:stä:

Linköpings – HIFK under 4,5 (1,85)

Uskon, että tämä matsi on melkoista kakanläpsyttelyä ainakin vieraiden osalta. IFK:n hyökkäysarsenaali on tänäänkin niin ohut, että se tuskin edes yrittää hyökätä Linköpingiä nurin. Puolustus IFK:lla kuitenkin toimii: viimeiseen kahteen Liiga-otteluun (Pelicans, Tappara) stadilaiset ovat päästäneet vain yhden maalin. Se on erinomainen suoritus noinkin siipirikkoiselta joukkueelta. IFK saa joukkueiden seuraavaan kohtaamiseen MJ-tauon jälkeen rutkasti vahvistuksia sairastuvalta, joten sille kelpaa tästä ottelusta erinomaisesti tasainen ja rikkonainen nyhväys – jonka se taitaa tällä hetkellä erinomaisesti.

Ruotsalaisten puolelta underia puoltaa sen kotietu. Sillä on vähän sama ongelma kuin IFK:lla kotikaukalossaan: joukkue ei ole parhaimmillaan kun sen pitäisi olla pelaavampi ja aloitteellisempi joukkue. Neljästä kotiottelustaan se on voittanut vain yhden – senkin sarjan silloista kuntopuntarijumboa vastaan. Isänniltä on sivussa myös tulikuuma Broc Little, jonka puuttuminen avittaa myös jonkun verran osumaa underiin.

KalPa – Fribourg under 4,5 (1,90)

En usko, että tässäkään ottelussa mässäillään maaleilla. Fribourgilta on sivussa supertähti Roman Cervenkan ohella muutama muukin nimimies ja Gotteronin koko alkukausi vieraskaukaloissa on perustunut enemmän tai vähemmän tylyyn ja tiiviiseen puolustuspelaamiseen, josta mainittakoon esimerkkinä näiden otteluiden maalimäärät 4,2,3 ja 3.
Fribourg lähtenee tähänkin otteluun nyhväämään tasaista tulosta ja luottamaan kotiottelunsa ratkaisevan parin jatkoonpääsijän, johon se saanee myös lisää tulivoimaa takaisin sairastuvaltaan.

Kuopiolaisten kotiottelut ja niiden maalimäärät ovat olleet pitkin kautta kaukana kalpamaisesta: 4, 9, 5, 6. Niiralan montun yleisölle tuo on varmasti tervetullutta, mutta tuskin Pekka Virralle. Uskon, että ennakkoon montussa tällä kaudella vierailleita liigajoukkueita kovempi vastustaja ja ottelun tärkeys tiivistää myös KalPan pelaamista enemmän pudotuspelimoodiin, vaikka se tuleekin olemaan ottelussa varmasti se aktiivisempi osapuoli. Savolaisiltakin puuttuu ottelusta muutama tukipilari, joten uskon senkin jauhavan omaa suunnitelmaansa kuitenkaan hirveästi ylimääräisiä riskejä ottamatta.

ComeOn tarjoaa todella kovan luokan tarjousta uusille asiakkaille: 10€ talletuksella saat 50€ pelirahaa. Hyödynnä Jytkyn vihjeet ja nappaa huippuluokan bonus talteen TÄSTÄ.