Jytky: Neljäs ja viides MM-betsi, neljäs ja viides osuma?

logo_jytkynjytinat

Kisat ovat sujuneet toistaiseksi erinomaisesti, sillä olen osunut jokaisessa MM-kohteessani so far! Tänään pari täkyä Italian ja erinomaisesti turnauksen aloittaneen Latvian matsiin.

Italia – Latvia

Latvia yli 3,5 maalia (2,10) Mobilebet
Yli 4,5 maalia (1,93) Mobilebet

Aika kovat kertoimet näille overeille. Latvian turnaus on toki alkanut kahdella underilla, mutta sen matsit ovat olleet ennakkoon Italiaa kovempia Slovakiaa ja Tanskaa vastaan, ns. kuuden pisteen otteluita jatkoonpääsyn kannalta. Kaksi voittoa näistä, joten uskon latvialaisten lähtevän erittäin raikkain ja vapautunein mielin tähän matsiin. “Vieraat” ovat voitollaan jo hyvin lähellä jatkopaikkaa, joten lasken pelillisten osa-alueiden lisäksi motiedunkin tässä selkeästi latvialaisille. Latvia on onnistunut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan molemmissa kolmesti, joten nykyvireessään uskon sen pystyvän heikompaa Italiaa vastaan vähintäänkin samaan temppuun.


🚨 NAPPAA ILMAINEN MM-BETSI 🚨

Mobilebet tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen MM-betsin. Nappaa tarjous TÄSTÄ.