Jytky: Skabat pakettiin

logo_jytkynjytinat

Ei voi sanoa, etteikö olisi olleet tunteita herättäneet MM-kisat! Posissa ja negassa. Paketoidaan turnaus tällä pronssiottelun pelivalinnalla.

Venäjä – Suomi

Suomi yli 1,5 maalia 1,80 Mobilebet

Kaksi pettynyttä joukkuetta, mutta mielestäni Suomen lähtökohdat ovat hivenen suotuisammat. Tai luulisi, että Venäjällä tuo välierätappio korpeaa enemmän, sillä se oli kahden erän jälkeen jo lähes kaikkien papereissa toinen finaalijoukkueista ennen tuota karmaisevaa sulamistaan.

Suomea on vaivannut koko turnauksen tietty pelirohkeuden puute, mutta tällaisessa ottelussa jossa lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin veret suussa-pakkovoitto ja virheiden välttäminen, saattaa Leijonienkin pelaaminen olla paljon rennompaa ja sitä kautta rohkeampaa. En siis usko, että tänään nähdään yliannostusta mistään pakkosyötetystä passiivisesta trapista. Venäläisetkään ovat tuskin päässeet niin kovaan latinkiin, että jaksaisivat paineistaa ja rikkoa Suomen peliä maltilla koko 60 minuutin ajan, vaan enemmän mennään tänään pelaajien ehdoilla. Suomen pari maalia tuolla kertoimella ja näillä lähtökohdilla on mielestäni ihan naseva haku.


🚨 NAPPAA ILMAINEN MM-BETSI 🚨

Mobilebet tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen MM-betsin. Nappaa tarjous TÄSTÄ.