Jytky: Veikkausliigasta yksi herkkukerroin

logo_jytkynjytinat

Sateinen maanantai ja kotiotteluissaan ala-arvoisesti esiintynyt IFK. Voiko lähtökohdat futismatsiin olla enää paremmat? Jytkykin painaa tänään mestoille, joten nakataan ottelun kylkeen vähän lisäjännää.

HIFK – KuPS

HIFK tekee maalin 1. puoliajalla 2,40
Mobilebet

Aika herkullinen kerroin ensimmäisen nelivitosen osumalle. IFK on onnistunut viimeisissä kolmessa ottelussaan yhteensä kuudesti, joissa kaikissa vähintään kerran ensimmäisellä puoliskolla, joten siksi tuo kerroin houkuttaa.

IFK on siis petrannut hyökkäyssuuntaan merkittävästi ja päässyt vaarallisille tonteille paljon nihkeää alkukautta enemmän ja juuri matsien ensimmäisillä puoliskoilla sen otteet ovat viime rundeilla olleet erityisen pirteitä. Uskon IFK:n olevan myös todella hyvin latautunut tähän iltaan, sillä sen edelliset kotiottelut (5 matsia, 0 tehtyä maalia) ovat olleet seuran kannattajille todellista tuskaa. Maaseutukiertueelta saatu itseluottamus kuudentoista sisällä toivottavasti näkyy pitkästä aikaa tänään myös kotiviheriöllä. Näytönhaluja varmasti ainakin riittää. Kuopiolaisvieraiden nykyvire ei myöskään ole ihan mitään liigan kärkipäätä, joten luotetaan tulikuuman Miklu Forssellin johdolla motivoituneen kotijoukkueen onnistuneeseen avaukseen tänäänkin.

Mobilebetin avajaistarjous: Talleta 20€, saat 60€ pelirahaa

    Avaa pelitili helposti TÄSTÄ