Jytky: Yksi kuti Kakkoseen

logo_jytkynjytinat

Tänään on hyvä päivä gämblätä! Englannin alasarjoihin lähtee perinteinen mättörekka, mutta illan pääkohteeni pelataan tänää Helsingin Töölössä.

Kiffen – KTP

KTP voittaa ja molemmat tekevät maalin 2,50 Mobilebet

KTP:lla on tänään mahdollisuus nousta takaisin sarjakärkeen ja lähtökohtaisesti kotkalaiset lähtevät materiaalinsa ja peliesitystensä turvin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. KTP on pelannut läpi kauden raikasta ja hyökkäysvoittoista futista ja varsinkin vieraskentillä kotkalaisten pelaaminen on ollut sarjan ylivoimaisesti vakuuttavinta. Kuudesta ottelustaan KTP on voittanut viisi ja pelannut yhden tasurin erinomaisella 17-3-maalierolla. Vieraiden hyökkääjä Juho Nykänen on onnistunut tehtailemaan vaikean alkukauden jälkeen neljässä edellisessä ottelussa peräti yhdeksän maalia, joten ainakaan ennakkoon tästä ei voi ounailla Kiffen-puolustukselle muuta kuin hikistä iltapuhdetta.

Toisaalta myös kotijoukkueen esitykset viime kierroksilta ovat olleet lupauksia herättäviä ja joukkue onkin onnistunut nousemaan jumbosijoilta jo iskuetäisyydelle sarjan keskikastia. Sillä on alla kolme tappiotonta ottelua joissa se on tehnyt kaikissa vähintään kaksi maalia. Muutenkin kotiotteluissaan Kiffen on pystynyt pelaamaan tuloksekkaampaa futista eikä se ole hävinnyt Töölössä sarjan avausottelun jälkeen matsiakaan. KTP:llä on alla isosti hypetetty kärkiottelu Klubia vastaan ja tällaisten matsien jälkeen latautuminen sarjan häntäpään seuroja vastaan saattaa olla aavistuksen haastavampaa, joten Kiffenillä on mielestäni erinomainen sauma ainakin ajoittaisiin yllätyksiin tulevan 90-minuuttisen aikana.

Summa summarum: Kiffen tekee maalin, mutta KTP:n rutiini ja materiaali on niin kova, että pisteet matkaavat Kotkaan. Monariin 1 – 2,3.

Mobilebetin avajaistarjous: Talleta 20€, saat 60€ pelirahaa

    Avaa pelitili helposti TÄSTÄ