HipHei-tiimi

HipHei.comin sivustolle sisältöä tuottavat tällä hetkellä seuraavat ammattilaiset ja amatöörit:

“Tikkari”

Pokeriammattilainen “Tikkari” on osoittanut taitonsa sekä nettipeleissä että liveturnauksissa. Näyttöinä näistä ovat Sunday Millionin voitto, jossa hän 6552 osallistujan joukosta nappasi voiton myötä $131.000 lunastuksen, sekä Paf Poker Challengen voitto vuonna 2008 (voittopotti 33.000 euroa).

Turnauspelaamisen lisäksi “Tikkari” on ennen kaikkea keskittynyt Pot Limit Omahan käteispeleihin.

“Tikkari” on myös ahkera vedonlyöjä, mutta ennemminkin voidaan puhua harrastelusta kuin ammattimaisesta toiminnasta. Miehen sydäntä lähellä ovat etenkin jalkapallo ja hevosurheilu. Luvassa siis pokeriaiheisten foorumitarinoiden lisäksi tipsausta niin futiksesta kuin raveistakin.

“Tikkari” tuottaa HipHei.comille ilmaisia opetusvideoita eritoten Pot Limit Omahaan. “Tikkarilta” saa apua myös foorumiltamme!

“PokkAA”

HipHei.comin tiimin ainoassa ei-ammattilaisessa löytyy amatööriyttä koko porukan edestä. “PokkAA” on pokeripiireissä tunnettu pelipöytien suurimpana kirjolohena. Ohivedot hän kyllä osaa – niin pokeripöydissä vastustajat tilttauttaen kuin myös vedonlyönnin puolella, jossa panostukset valahtavat ennätysprosentilla ohitse osumatta kohdalleen.

Peesaat siis “PokkAAn” vihjeitä omalla vastuullasi – me olemme ainakin yrittäneet varoittaa! Älä toisaalta myöskään ryhdy miehen vastustajaksi pelipöytiin: ennen kuin ehdit kuunnella “HipHei!”-huutoa loppuun saakka, pelimerkkisi ovat jo siirtyneet ahnaan amatöörin kitaan.

“PokkAA” on jo reilun 15 vuoden ajan ollut media-alan moniottelija. Erilaiset yhteisöt ja uutissivustot ovat valtamediaa myöten tulleet tutuksi. Takana on myös työtehtäviä muun muassa jalkapallon ja jääkiekon arvokisoissa sekä moottoriurheilun parissa.

Parempi kaikille, jos “PokkAA” pysyisi jatkossa poissa ammattilaisten jaloista – mutta eihän se pysy…

“Degnic”

Pokeriammattilainen “Degnic” on ammatikseen pelannut ja valmentanut pokeria vuodesta 2008 lähtien.

50 dollarin aloituskassa ja mikrotasot kääntyivät muutamassa vuodessa 6-numeroisiin vuosiansioihin ja parhaimmillaan NL5k-tasolle, aina vakaata kassanhallintaa noudattaen.

“Degnic” on myös harjaantunut pokerivalmennuksen saralla ja mieheltä on ilmestynyt jo yli 150 opetusvideota ja vähintään saman verran pokerivalmennuksia. Todennäköisesti lukumäärät oikeuttavat “Degnicin” käyttämään Suomen kokeneimman pokerivalmentajan titteliä.

Vinkkejä ja apuja omaan pelaamiseen ‘Degniciltä’ saa foorumilta. Pidä silmällä myös “Degnicin” ilmaisia opetusvideoita, artikkeleita ja blogia.